Nyhedsbrev

Formålet med nyhedsbrevet er at opdatere dig om hvilke workshops, Events og andre muligheder Yoga-Centret Region Midtjylland udbyder.

For at få Nyhedsbrevene, skal du klikke dig ind på www.yoga-centret.dk og tilmelde dig nyhedsbrevet på forsiden.

Yoga-Centret Region Midtjylland laver forskellige workshops, blandt andet med udenlandske Senior Iyengar yogalærer for yogalærer samt yoga kursister, som har praktiseret yoga i mindst 2 år, spændende events og 3 timers klasser med specifikke temaer og dem kan du læse mere om her på hjemmesiden under Event.

Vi sender nyhedsbrevet til alle, som vi har mailadresse på, hvad enten det er kursister vi kender eller det er personer, som står opført i adresselisten fra andre sammenhænge. Du kan altid afmelde nyhedsmailen, hvis du ikke er interesseret i nyhedsbrevet.

Yoga lige nu ……
Yoga udbydes i dag over hele Verden til alle aldersgrupper og målgrupper. Yoga er kommet for at blive og flere og flere starter med at praktisere yoga.

Har du tænkt på hvorfor ……………. Ja, for dig som arbejder med yoga, kan det ikke diskuteres hvorfor –men for dig, som ikke har prøvet yoga, hvorfor skulle du så begynde?
Det kan jeg fortælle dig helt enkelt.
Yoga gør en forskel i krop og sind.

Forstil dig, at du har haft en forrygende travl dag / uge ja måske endog måneder og du føler dig totalt slidt helt ned til sokkeholderne. Så kom der en venlig person, som kunne se på dig, at du trængte til en opstrammer.

Denne venlige person tog dig med til en yogaklasse. Yogaklassen viste sig at være en øjenåbner for dig. Yogalæreren var en kompetent og uddannet yogalærer og som vidste nøjagtig, hvad det var, du trængte til og tog sig venligt og omsorgsfuldt af dig.

Da du var færdig med yogaklassen, kunne du mærke en forandring. En dejlig let fornemmelse i kroppen og du følte en dejlig energi og sindet var let og opløftet.

Grunden hertil er, at du har arbejdet aktivt med kroppen, fokus på åndedrættet og den ultimative tilstedeværelse og nærvær
– du har mærket dig selv!

Dit sind er blevet stilnet på en nænsom og kærlig måde og det, er vi ikke vant i en travl hverdag. Trætheden og den manglende energi er ligesom forsvundet.

Du takker kærligt din ven / veninde for denne ”opstrammer” og du beslutter dig for at komme igen, dette må bare opleves én gang til.

Men èn gang er bare ikke nok, for du vil have mere af det du har mærket.

Du tilmelder dig en ugentlig klasse. Du vil vedligeholde dig selv Og du vil have fokus på vejrtrækningerne.

Vi ved alle, hvordan vi kan hyperventilere i situationer, som kræver ”is i maven” og hvor vi godt ved, at de rolige vejrtrækninger er vigtige. men svære at have fokus på!
Du vil også mærke de dejlige udstrækninger, som har effekt på din krop og helt ind i dit dybeste selv.

Samfundet ….. er præget af travlhed, omstruktureringer og forandringer på alle plan.

Derfor er der så meget brug for overskud, energi og det får du gennem yogaen. En dejlig stund kun til dig.

Vi kommer jo ikke udenom, at vi selv må gøre en forskel, hvis vi vil den forandring der skal til. Vi kan jo heller ikke svømme, uden at blive våde …………….. vel 🙂

I dag er det alle alders grupper som praktiserer yoga, helt nede fra baby og helt op til senalderen, yoga har ikke nogen alder og hvor dejligt er det ikke lige.

Der er mange forskellige yogaformer i dag og mange forskellige yoga uddannelser. Det eneste jeg vil sige og slå et kraftigt slag for er…..

Du skal SIKRE dig, at din yogalærer er uddannet, for at du kan få den undervisning, de råd og vejledninger, som du har brug for i din praksis.

Det er ultimativt og det vigtigste!

Hermed vil jeg lade dig overveje, om ikke det er nu, der skal sættes ind og begynde.

Det er den bedste investering, du kan gøre for dig selv – ja – i hele dit liv.

Kærlig hilsen
Elin Marie Døfler Bruun

phone svg mail svg pin svg

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os