Nyhedsbrev

Formålet med nyhedsbrevet er at opdatere dig om hvilke workshops, Events og andre muligheder Yoga-Centret Region Midtjylland udbyder.

For at få Nyhedsbrevene, skal du klikke dig ind på www.yoga-centret.dk og tilmelde dig nyhedsbrevet på forsiden.

Yoga-Centret Region Midtjylland laver forskellige workshops, blandt andet med udenlandske Senior Iyengar yogalærer for yogalærer samt for yoga kursister, som har praktiseret yoga i mindst 2 år, spændende events og 3 timers klasser med specifikke temaer og dem kan du læse mere om her på hjemmesiden under Event.

Yoga lige nu ……
Yoga udbydes i dag over hele Verden til alle aldersgrupper og målgrupper. Yoga er kommet for at blive og flere og flere starter med at praktisere yoga.

Har du tænkt på hvorfor ……………. Ja, for dig som arbejder med yoga, kan det ikke diskuteres hvorfor –men for dig, som ikke har prøvet yoga, hvorfor skulle du så begynde?
Det kan jeg fortælle dig helt enkelt.
Yoga gør en forskel i krop og sind.

Dit sind stilnes på en nænsom og kærlig måde og du lærer at arbejde med dine vejrtrækninger.
Vi ved alle, hvordan vi kan hyperventilere i situationer, som kræver ”is i maven” og hvor vi godt ved, at de rolige vejrtrækninger er vigtige. men svære at have fokus på!
Du vil også mærke de dejlige udstrækninger, som har effekt på din krop og helt ind i dit dybeste selv.

Samfundet ….. er præget af travlhed, omstruktureringer og forandringer på alle plan ikke midst Covid-19, som vi alle er en del af.

Derfor er der så meget brug for overskud, energi og det får du gennem yogaen.
Vi kommer jo ikke udenom, at vi selv må gøre en forskel, hvis vi vil den forandring der skal til. Vi kan jo heller ikke svømme, uden at blive våde …………….. vel 🙂

I dag er det alle alders grupper som praktiserer yoga, helt nede fra baby og helt op til senalderen, yoga har ikke nogen alder.
Der er mange forskellige yogaformer i dag og mange forskellige yoga uddannelser. Det eneste jeg vil sige og slå et kraftigt slag for er…..

Du skal SIKRE dig, at din yogalærer er uddannet, for at du kan få den undervisning, de råd og vejledninger, som du har brug for i din praksis.
Det er ultimativt og vigtigt!

Hermed vil jeg lade dig overveje, om ikke det er nu, der skal sættes ind og begynde og med tanke på forandring.
Det er den bedste investering, du kan gøre for dig selv – i hele dit liv.

Kærlig hilsen

Certificeret Iyengar yoga lærer Junior Level III
Elin Marie Døfler Bruun

phone svg mail svg pin svg

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os