Tilmelding til yoga hold

Mandag kl. 17 – 19.00 – Yoga for begyndere Trin I & II

Kurset er for begyndere og lettere øvede og henvender sig til dig, som aldrig har arbejdet med Yoga eller har arbejdet med yoga i kortere tid.

Start: Mandage og løber kontinuerligt hen over året – du kan begynde, lige når det passer dig. Din periode starter den dag du begynder.​

Pris kr. 1000,00 for 10 gange

Klik her for Tilmelding

Indsættes ved tilmelding til Handelsbanken på konto: Reg.: 7620 konto 2054235 mrk. ”Yoga Mandag Trin 1 ” ​samt navn eller MobilPay til no.: 22593

Vi arbejder med basis øvelserne, som danner et solidt grundlag for fundamentet i arbejdet med yogaøvelserne og ind i de videregående øvelser.

Du lærer, hvad kroppen kan med de muligheder og begrænsninger, som er til stede, kroppen styrkes igennem øvelserne, opmærksomhed på vejrtrækningerne, indsigten og bevidstheden øges gradvist.

Kroppen og sindet forenes gradvis jo længere tid, du arbejder med yoga.

Vi arbejder med vigtigheden af rækkefølgen i stillingerne og det udvikler din kropsbevidsthed og kropsintilligens
Stående øvelser – Siddende øvelser – Fremadbøjninger – Drejninger – Bagudbøjninger – Omvendte øvelser – Rekreerende øvelser – Afspænding

Tirsdag kl. 18.00 – 19.00 – Yoga for Alle uanset Trin – Dejlig yoga for Alle – også dig som er nybegynder.

Pris kr. 500 ,00 for 10 gange

Klik her for Tilmelding

Indsættes ved tilmelding til Handelsbanken på konto: Reg.: 7620 konto 2054235 mrk. ”Tirsdag Yoga for alle” ​samt navn eller MobilPay til no.: 22593​

Vi arbejder med basis øvelserne, som er vigtige i forståelsen af at praktisere yoga.

Du arbejder stille og roligt og du lærer hvordan du arbejder med hele kroppen og føre den ind i stillingen, holder stillingen og går ud af stillingen med opmærksomhed, koncentration og bevidsthed.
Du lærer at strække ud med spændstige muskler, du lærer at arbejde udfra kroppens anatomiske lige linjer og den vej igennem lærer du at passe godt på din krop.

Det tager tid at lære, så hav tålmodighed. Men du vil nyde det, din krop vil nyde det, så tøv ikke med at tillmelde dig enten dette hold eller et af de andre hold. En dejlig måde at skabe velvære og sundhed på.

Onsdag kl. 9.00 – 11.00 – Hensyntagende ​Yoga for alle

Hensyntagende Yoga for alle – er også for dig, som ikke har stiftet bekendtskab med yoga endnu.
​​Dette hold er også for dig, som lider af stress, depression o.a.​

Pris kr. 1000,00 for 10 gange​

Indsættes ved tilmelding til Handelsbanken på konto: Reg.: 7620 konto 2054235 mrk. ”Hensyntagende Yoga” ​samt navn eller MobilPay til no.: 22593

Klik her for Tilmelding

Hensyntagende yoga henvender sig til alle, der holder af motion og bevægelse på den hensyntagende måde. Alder, helbredsmæssige problemer eller manglende kendskab til yoga er ikke nogen hindring for at deltage.

Vi arbejder stille og roligt, undervisningen er individuel, du bliver mødt lige der hvor du er og ikke andet. Skub dine krav væk fra dig selv for en stund og bare nyd yogaens dejlige effekt i sindet og i kroppen.​
Mød op i noget blødt og behageligt tøj, som du kan røre dig i.

Efter klassen nyder vi en kop the eller kaffe sammen og hygger os. Det er frit for alle om man vil deltage. Det er bare en dejlig hyggestund.

Onsdag kl. 17.00 – 19.00 – Yoga for øvede Trin III & VI

Yoga på dette niveau er for dig, som har praktiseret yoga i flere år og som kan mærke, du bare gerne vil have mere viden, praktisere mere yoga, arbejde dybere i stillingerne, lære nye stillinger.

Start: Onsdage og tilmelding samt betaling sker gennem AOF og følger AOF`s perioder.

Underviser på alle hold:
Certificeret Iyengar Yoga lærer Junior Level III
Yoga-Centret Region Midtjylland
Elin Marie Døfler Bruun, Nr. Holtumvej 3, Arnborg, 7400 Herning

phone svg mail svg pin svg

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os