Velkommen i lækre, lyse og anderledes lokaler.

‘Den 1. marts 2008 købte vi denne dejlige gård og som vi elsker højt.

Jeg har undervist hele mit liv og det var oplagt at bruge det tidligere gamle maskinhus til undervisning.
Maskinhuset blev i 2008 gennemrestaureret og den 1. november 2008 kunne jeg holde indvielse. Yoga-Centret fremstår smukt, lyst og venligt. Yoga-salen er perfekt til træning af krop og sind. Der er et fantastisk lys indfald og varme i gulvet. Her er bare rart at være og en forunderlig dejlig ro.

Her er der 2 dejlige omklædningsrum, brus samt toiletter. Køkkenet er fuldt udstyret og man er velkommen til at bruge faciliteterne.
Aktiviteterne i Yoga-Centret henvender sig til alle, der er interesserede i bevægelse, alt sammen helse for krop og sjæl i dejlige rammer.

Parkering:

Vi har lavet en dejlig stor parkeringsplads lige uden for døren og der er kun et trappetrin ind i yoga-Centret fra parkerings pladsen. Yoga-Centret er i et plan og har en dejlig stor udendørs terrasse.

Beliggenhed:

Yoga-Centret er beliggende i naturskønne omgivelser, nær skov og søer. Omgivelserne indbyder til dejlige traveture i den skønne natur. Skoven er fyldt med gamle træer og et fantastisk dyreliv blandt andet rådyr og kronvildt. Dyrere kommer ofte helt tæt på og man kan se dem fra yoga-salen. Her er højt til himlen og en forunderlig dejlig fred og ro til fordybelse. En lise for krop og sjæl.
Der er gode indkøbs muligheder i den nærliggende by Arnborg.

Kørsel:

Se nedenstående kørsels vejledning, som hjælper dig herud fra motorvejen.
Hvis I kører efter GPS, vil det være godt lige at orientere sig, idet GPSèrne vild leder kursisterne ude på de små veje på grund af den nye motorvej.
Hvis I kører forkert alligevel, skal I endelig kontakte mig, så jeg kan hjælpe jer herud.

Du kan også finde os på GOOGLE MAPS.

phone svg mail svg pin svg

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os